Składniki
Sznycel wieprzowy z ziemniakami purée i duszoną kapustą z curry
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sznycel
Por
/kg
1200.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
20.0 g
0%
Jaja, roztrzepane
/cu
4.0 cu
0%
Panko
/kg
250.0 g
0%
Olej Do Smażenia
/
0.0
0%
Kapusta
Kapusta kiszona
/kg
2000.0 g
0%
Cukier brązowy
/kg
100.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
60.0 g
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
150.0 ml
0%
Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg
/kg
100.0 g
0%
Purée
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
300.0 g
0%
Woda
/l
1500.0 ml
0%
Podanie
Chips Z Wodorostów Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sznycel
-
Por 1200.0 g
-
Jaja, roztrzepane 4.0 cu
-
Panko 250.0 g
-
Olej Do Smażenia
Kapusta
-
Kapusta kiszona 2000.0 g
-
Cukier brązowy 100.0 g
-
Śmietanka wegetariańska 15% 150.0 ml
-
Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg 100.0 g
Purée
-
Woda 1500.0 ml
Podanie
-
Chips Z Wodorostów Do Dekoracji