Składniki
Sznycel panierowany w polencie podany z jajecznym royalem i purée z palonej kapusty
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Schab
Woda
/l
2.0 l
0%
Sól
/kg
80.0 g
0%
Cukier
/kg
30.0 g
0%
Por
/kg
1.2 kg
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
10.0 g
0%
Musztarda francuska
/kg
100.0 g
0%
Masło klarowane wegetariańskie
/l
50.0 ml
0%
Purée z palonej kapusty
Kapusta biała
/kg
700.0 g
0%
Smalec
/kg
50.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
100.0 g
0%
Woda
/l
250.0 ml
0%
Sól, Cukier, Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Ocet winny biały
/l
20.0 ml
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
150.0 ml
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Royal jajeczny
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
270.0 ml
0%
Jaja
/cu
6.0 cu
0%
Żółtko
/cu
3.0 cu
0%
Sól, Gałka Muszkatołowa Do Smaku
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Schab
-
Woda 2.0 l
-
Sól 80.0 g
-
Cukier 30.0 g
-
Por 1.2 kg
-
Musztarda francuska 100.0 g
-
Masło klarowane wegetariańskie 50.0 ml
Purée z palonej kapusty
-
Kapusta biała 700.0 g
-
Smalec 50.0 g
-
Cebula, kostka 100.0 g
-
Woda 250.0 ml
-
Sól, Cukier, Pieprz Czarny Do Smaku
-
Ocet winny biały 20.0 ml
-
Śmietanka wegetariańska 15% 150.0 ml
-
Masło 50.0 g
Royal jajeczny
-
"Śmietanka" roślinna 30% 270.0 ml
-
Jaja 6.0 cu
-
Żółtko 3.0 cu
-
Sól, Gałka Muszkatołowa Do Smaku