Składniki
Szaszłyk z indyka marynowany w kefirze z sałatką z karczochów, pomidorów i boczku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Szaszłyki z indyka
Indyk, udko (bez skóry i ścięgien)
/kg
2.0 kg
0%
Kefir
/l
1.5 l
0%
Sól
/kg
40.0 g
0%
Knorr Pang Gang Pikantny sos z chili i pomidorami 1 l
/l
300.0 ml
0%
Grillowane dodatki
Boczek wędzony, plastry
/kg
100.0 g
0%
Fasolka szparagowa zielona , blanszowana (cała)
/kg
500.0 g
0%
Pomidorki koktajlowe ze szypułką
/kg
600.0 g
0%
Karczochy konserwowe (przekrojone na połówki)
/kg
350.0 g
0%
Emulsja z kolendry
Sok z cytryny świeży
/l
20.0 ml
0%
Kolendra, posiekana
/kg
10.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Podanie
Sałata frisee
/kg
50.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Szaszłyki z indyka
-
Indyk, udko (bez skóry i ścięgien) 2.0 kg
-
Kefir 1.5 l
-
Sól 40.0 g
Grillowane dodatki
-
Boczek wędzony, plastry 100.0 g
-
Fasolka szparagowa zielona , blanszowana (cała) 500.0 g
-
Pomidorki koktajlowe ze szypułką 600.0 g
-
Karczochy konserwowe (przekrojone na połówki) 350.0 g
Emulsja z kolendry
-
Sok z cytryny świeży 20.0 ml
-
Kolendra, posiekana 10.0 g
-
Olej 30.0 ml
Podanie
-
Sałata frisee 50.0 g