Składniki
Spaghetti carbonara
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos
Knorr Sos do spaghetti Carbonara 1 kg
/kg
220.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Żółtka
/cu
20.0 cu
0%
Gałka muszkatołowa
/kg
10.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
1.0 l
0%
Ser Parmezan
/kg
80.0 g
0%
Wykończenie
Makaron Spaghetti Knorr Professional 3kg
/kg
1.0 kg
0%
Boczek Pancetta 300 G
/
0.0
0%
Rukola
/kg
80.0 g
0%
Swieży Pieprz Czarny Z Młynka Do Posypania
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos
-
Woda 1.0 l
-
Żółtka 20.0 cu
-
Gałka muszkatołowa 10.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
"Śmietanka" roślinna 30% 1.0 l
-
Ser Parmezan 80.0 g
Wykończenie
-
Boczek Pancetta 300 G
-
Rukola 80.0 g
-
Swieży Pieprz Czarny Z Młynka Do Posypania