Składniki
Sos biały podstawowy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg
/kg
50.0 g
0%
Mąka
/kg
70.0 g
0%
Wywar podstawowy do zup i sosów
/l
1000.0 ml
0%
Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna w opakowaniu 3 kg
/kg
7.0 g
0%
Śmietanka 18%
/l
50.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg 50.0 g
-
Mąka 70.0 g
-
Wywar podstawowy do zup i sosów 1000.0 ml
-
Śmietanka 18% 50.0 ml