Składniki
Smażone kiełbaski z puree ziemniaczanym i czerwoną cebulą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Kiełbasa
Kiełbasa biała cieńka, surowa
/kg
2.0 kg
0%
Wykałaczki długie
/cu
20.0 cu
0%
Mąka
/kg
200.0 g
0%
Olej
/l
20.0 ml
0%
Puree ziemniaczane
Woda
/l
1.8 l
0%
Śmietanka 18%
/l
200.0 ml
0%
Masło
/kg
120.0 g
0%
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
360.0 g
0%
Cebula
Cukier
/kg
200.0 g
0%
Ocet winny czerwony
/l
500.0 ml
0%
Czosnek
/kg
32.0 g
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
40.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Sól Do smaku
/kg
0.0 g
0%
Cebula czerwona
/kg
1.1 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Kiełbasa
-
Kiełbasa biała cieńka, surowa 2.0 kg
-
Wykałaczki długie 20.0 cu
-
Mąka 200.0 g
-
Olej 20.0 ml
Puree ziemniaczane
-
Woda 1.8 l
-
Śmietanka 18% 200.0 ml
-
Masło 120.0 g
Cebula
-
Cukier 200.0 g
-
Ocet winny czerwony 500.0 ml
-
Czosnek 32.0 g
-
Sól Do smaku
-
Cebula czerwona 1.1 kg