Menu

Składniki

+

Tortellini

  • Tortellini z nadzieniem serowym Knorr Professional 3 kg 1.1 kg
  • Borowiki mrożone 0.5 kg
  • Sól 10.0 g
  • Cukier 10.0 g
  • Masło 0.4 kg
  • Pasta truflowa 0.1 kg
  • Wino białe 0.5 l
  • Pomidorki koktajlowe, połówki 0.6 kg
  • Rukola 0.2 kg
  • Parmezan 150.0 g
  • Pieprz czarny młotkowany 10.0 g

...

Przygotowanie

  1. Tortellini

    • Tortellini ugotuj w osolonej wodzie.
    • Borowiki zblanszuj w wodzie z solą i cukrem, a następnie skarmelizuj na suchej patelni.
    • Masło rozpuść, połącz z pastą truflową, winem, tortellini i duś przez chwilę. Następnie dodaj przekrojone pomidorki, rukolę i skarmelizowane borowiki.
    • Podawaj z płatkami parmezanu i świeżym tymiankiem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza