Składniki
Schab z kruszonką z boczku i cebuli na zielonym pappardelle z pesto z rukoli i bazylii
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł6.26
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Por
/kg
1.8 kg
0%
Mleko Do zalania
/l
0.0 ml
0%
Sól
/kg
20.0 g
0%
Liść laurowy
/szt.
5.0 szt.
0%
Ziele angielskie
/szt.
3.0 szt.
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
30.0 g
0%
Musztarda Dijon
/kg
100.0 g
0%
Kruszonka
Chips z boczku
/kg
80.0 g
0%
Cebula prażona
/kg
60.0 g
0%
Migdały, całe
/kg
80.0 g
0%
Panko
/kg
40.0 g
0%
Pappardelle
Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr Professional 2 kg
/kg
800.0 g
0%
Rukola
/kg
150.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
80.0 g
0%
Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
/kg
50.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Oliwa
/l
250.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Por 1.8 kg
-
Mleko Do zalania
-
Sól 20.0 g
-
Liść laurowy 5.0 szt.
-
Ziele angielskie 3.0 szt.
-
Musztarda Dijon 100.0 g
Kruszonka
-
Chips z boczku 80.0 g
-
Cebula prażona 60.0 g
-
Migdały, całe 80.0 g
-
Panko 40.0 g
Pappardelle
-
Rukola 150.0 g
-
Ser Parmezan 80.0 g
-
Oliwa 250.0 ml