Składniki
Schab nadziewany oscypkiem i migdałami w kapuście włoskiej
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł186.45
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Por
/kg
500.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
10.0 g
0%
Nadzienie
Migdały (płatki)
/kg
50.0 g
0%
Pierś z kurczaka
/kg
200.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
0.3 l
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Ser oscypek
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Primerba włoska 0,34 kg
/kg
0.0 g
0%
Kapusta włoska
/liście
4.0 liście
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Por 500.0 g
Nadzienie
-
Migdały (płatki) 50.0 g
-
Pierś z kurczaka 200.0 g
-
Śmietanka 30% 0.3 l
-
Sól do smaku
-
Ser oscypek 100.0 g
-
Kapusta włoska 4.0 liście