Składniki
Sałatka ze strusiem i wiosennymi warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł20698.31
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Stek ze strusia
Stek ze strusia
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Przyprawa do grilla 100% naturalnych składników 0,25 kg
/kg
20.0 g
0%
Olej
/l
20.0 ml
0%
Dodatki do sałatki
Białe szparagi
/kg
300.0 g
0%
Zielone szparagi baby
/g
400.0 g
0%
Kalarepa
/kg
400.0 g
0%
Bukiet sałat
/kg
0.0 g
0%
Vinaigrette
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
20.0 g
0%
Musztarda
/kg
0.0 g
0%
Olej
/l
100.0 ml
0%
Oliwa Extra Virgin
/ml
50.0 ml
0%
Woda od gotowania szparagów
/l
100.0 ml
0%
Podanie
Puder z czarnych oliwek
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Stek ze strusia
-
Stek ze strusia 1.0 kg
-
Knorr Przyprawa do grilla 100% naturalnych składników 0,25 kg 20.0 g
-
Olej 20.0 ml
Dodatki do sałatki
-
Białe szparagi 300.0 g
-
Zielone szparagi baby 400.0 g
-
Kalarepa 400.0 g
-
Bukiet sałat
Vinaigrette
-
Musztarda
-
Olej 100.0 ml
-
Oliwa Extra Virgin 50.0 ml
-
Woda od gotowania szparagów 100.0 ml
Podanie
-
Puder z czarnych oliwek