Składniki
Sandacz w ziemniaczanej panierce podany na słodkiej kapuście z zielonym groszkiem i marchewką
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ryba
Sandacz (filet)
/kg
1.6 kg
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
/kg
0.0 g
0%
Panierka
Jaja
/cu
3.0 cu
0%
Soda oczyszczona
/kg
3.0 g
0%
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
200.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
160.0 g
0%
Warzywa na chrupko
Masło klarowane wegetariańskie
/l
0.0 ml
0%
Kapusta biała
/kg
1.4 kg
0%
Marchew
/kg
300.0 g
0%
Sól
/kg
0.0 g
0%
Cukier
/kg
0.0 g
0%
Groszek zielony
/kg
600.0 g
0%
Koperek świeży
/pęczek
1.0 pęczek
0%
Podanie
Kiełki słonecznika
/g
0.0 g
0%
Cytryna (szt.)
/cu
0.0 cu
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ryba
-
Sandacz (filet) 1.6 kg
Panierka
-
Jaja 3.0 cu
-
Soda oczyszczona 3.0 g
-
Mąka pszenna 160.0 g
Warzywa na chrupko
-
Masło klarowane wegetariańskie
-
Kapusta biała 1.4 kg
-
Marchew 300.0 g
-
Sól
-
Cukier
-
Groszek zielony 600.0 g
-
Koperek świeży 1.0 pęczek
Podanie
-
Kiełki słonecznika
-
Cytryna (szt.)