Składniki
Roślinny kurczak po burgundzku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł349389.344
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
WYKONANIE
Ziemniaki
/kg
400.0 g
0%
Cebula
/kg
150.0 g
0%
Pieczarki
/kg
300.0 g
0%
Marchew
/kg
200.0 g
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Concentrato di pomodoro (koncentrat pomidorowy 28%-30%) Knorr Professional 0,8kg
/kg
40.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Olej
/l
100.0 ml
0%
Wino czerwone
/l
300.0 ml
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Knorr 1-2-3 Sos pieczeniowy 3 kg
/kg
80.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
2.0 g
0%
Estragon świeży
/kg
2.0 g
0%
The Vegetarian Butcher Jak Kurczak (No Chicken Chunks) 1,75 kg
/g
600.0 g
0%
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
200.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Cebulka perłowa
/kg
100.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
100.0 g
0%
Sól
/kg
3.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Pietruszka zielona
/g
20.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
WYKONANIE
-
Ziemniaki 400.0 g
-
Cebula 150.0 g
-
Pieczarki 300.0 g
-
Marchew 200.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Wino czerwone 300.0 ml
-
Woda 1.0 l
-
Tymianek suszony 2.0 g
-
Estragon świeży 2.0 g
-
Cebulka perłowa 100.0 g
-
Groszek cukrowy 100.0 g
-
Sól 3.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
-
Pietruszka zielona 20.0 g