Składniki
Polędwica Wellington podana z sosem béarnaise, marchewką w pomarańczy na purée szpinakowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł162.25
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wellington
Polędwica wołowa, oczyszczona
/kg
900.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
10.0 g
0%
Musztarda Dijon
/kg
0.0 g
0%
Pierś z kurczaka
/kg
300.0 g
0%
Koniak
/l
40.0 ml
0%
Pieczarki
/kg
180.0 g
0%
Sok z cytryny świeży
/l
0.0 ml
0%
Przyprawy (sól i pieprz)
/x
0.0 x
0%
Nać pietruszki
/pęczek
1.0 pęczek
0%
Cienkie naleśniki
/cu
4.0 cu
0%
Ciasto Francuskie Do Zwinięcia
/
0.0
0%
Jaja
/cu
1.0 cu
0%
Sos béarnaise
Masło klarowane
/kg
0.0 kg
0%
Szalotka
/kg
100.0 g
0%
Pieprz czarny, ziarnisty
/kg
0.0 g
0%
Estragon świeży
/kg
0.0 g
0%
Ocet winny biały
/l
0.0 ml
0%
Wino białe wytrawne
/l
0.0 ml
0%
Woda
/l
300.0 ml
0%
Śmietanka 30%
/l
300.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wellington
-
Polędwica wołowa, oczyszczona 900.0 g
-
Musztarda Dijon
-
Pierś z kurczaka 300.0 g
-
Koniak 40.0 ml
-
Pieczarki 180.0 g
-
Sok z cytryny świeży
-
Przyprawy (sól i pieprz)
-
Nać pietruszki 1.0 pęczek
-
Cienkie naleśniki 4.0 cu
-
Ciasto Francuskie Do Zwinięcia
-
Jaja 1.0 cu
Sos béarnaise
-
Masło klarowane
-
Szalotka 100.0 g
-
Pieprz czarny, ziarnisty
-
Estragon świeży
-
Ocet winny biały
-
Wino białe wytrawne
-
Woda 300.0 ml
-
Śmietanka 30% 300.0 ml