Składniki
Pierś z kaczki z sałatką z pieczonych buraków i brukselki z dresingiem malinowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Pierś z kaczki
/cu
10.0 cu
0%
Sól Morska Do Smaku
/
0.0
0%
Buraki
Buraki surowe
/cu
7.0 cu
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
2.0 g
0%
Cukier, sól do smaku
/
0.0
0%
Dressing malinowy
Sos sałatkowy grecki Knorr 0,7 kg
/kg
50.0 g
0%
Syrop malinowy
/l
150.0 ml
0%
Woda mineralna
/l
100.0 ml
0%
Oliwa z oliwek
/ml
100.0 ml
0%
Sposób podania
Brukselka
/kg
333.0 g
0%
Skórka Z Pomarańczy Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Pierś z kaczki 10.0 cu
-
Sól Morska Do Smaku
Buraki
-
Buraki surowe 7.0 cu
-
Masło 100.0 g
-
Tymianek suszony 2.0 g
-
Cukier, sól do smaku
Dressing malinowy
-
Syrop malinowy 150.0 ml
-
Woda mineralna 100.0 ml
-
Oliwa z oliwek 100.0 ml
Sposób podania
-
Brukselka 333.0 g
-
Skórka Z Pomarańczy Do Dekoracji