Składniki
Pieczony antrykot z borowikami w śmietanie
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1761.91
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Antrykot
/kg
1.6 kg
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
15.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Liść laurowy
/cu
4.0 cu
0%
Musztarda
/kg
30.0 g
0%
Ziele angielskie
/cu
7.0 cu
0%
Grzyby
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
500.0 g
0%
Cebula
/kg
120.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
80.0 ml
0%
Śmietanka 30%
/l
0.5 l
0%
Sos pieczarkowo-borowikowy Knorr 1 kg
/kg
50.0 g
0%
Przyprawy (sól i pieprz)
/x
0.0 x
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Antrykot 1.6 kg
-
Olej 30.0 ml
-
Liść laurowy 4.0 cu
-
Musztarda 30.0 g
-
Ziele angielskie 7.0 cu
Grzyby
-
Borowiki świeże lub mrożone 500.0 g
-
Cebula 120.0 g
-
Wino białe wytrawne 80.0 ml
-
Śmietanka 30% 0.5 l
-
Przyprawy (sól i pieprz)