Składniki
Piccata z indyka na klasycznym sosie pomidorowym z bazylią
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1.25
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Picatta
Pierś indyka
/kg
1.2 kg
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Jaja
/cu
3.0 cu
0%
Ser Parmezan
/kg
100.0 g
0%
Mąkado obtoczenia mięsa
/kg
30.0 g
0%
Masło klarowane wegetariańskie
/l
150.0 ml
0%
Sos
Oliwa
/l
30.0 ml
0%
Cebula
/kg
100.0 g
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Papryka chili świeża
/kg
10.0 g
0%
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
500.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Kapary
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Picatta
-
Pierś indyka 1.2 kg
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Jaja 3.0 cu
-
Ser Parmezan 100.0 g
-
Mąkado obtoczenia mięsa 30.0 g
-
Masło klarowane wegetariańskie 150.0 ml
Sos
-
Oliwa 30.0 ml
-
Cebula 100.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Papryka chili świeża 10.0 g
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Kapary 50.0 g