Składniki
Penne ze szpinakiem i ricottą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł467.93
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos
Masło
/kg
0.1 kg
0%
Szalotka
/kg
100.0 g
0%
Czosnek
/kg
30.0 g
0%
Szpinakbaby
/kg
400.0 g
0%
Gałka muszkatołowa
/kg
0.0 g
0%
Śmietanka 18%
/l
1.5 l
0%
Ser Ricotta
/kg
500.0 g
0%
Makaron
Makaron Penne (Rurki) Knorr Professional 3kg
/kg
900.0 g
0%
Podanie
Orzechy pinii
/kg
40.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
100.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos
-
Masło 0.1 kg
-
Szalotka 100.0 g
-
Czosnek 30.0 g
-
Szpinakbaby 400.0 g
-
Gałka muszkatołowa
-
Śmietanka 18% 1.5 l
-
Ser Ricotta 500.0 g
Makaron
Podanie
-
Orzechy pinii 40.0 g
-
Ser Parmezan 100.0 g