Składniki
Penne w oliwnym sosie pesto z dodatkiem zielonych warzyw i czarną soczewicą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Penne
Makaron Penne (Rurki) Knorr Professional 3kg
/kg
0.7 kg
0%
Soczewicaczarna
/kg
0.2 kg
0%
Cukinia
/kg
0.5 kg
0%
Groszek cukrowy
/kg
0.3 kg
0%
Brokuły
/kg
0.5 kg
0%
Cebula
/kg
0.2 kg
0%
Czosnek
/kg
0.0 kg
0%
Oliwa
/l
0.1 l
0%
Pieprz czarnyDo smaku
/kg
0.0 g
0%
Pietruszka zielona
/paczek
1.0 paczek
0%
Primerba pesto Knorr Professional 0,34kg
/kg
0.1 kg
0%
Podanie
Ser Parmezan tarty
/kg
0.1 kg
0%
Skórki Pomidora Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Penne
-
Soczewicaczarna 0.2 kg
-
Cukinia 0.5 kg
-
Groszek cukrowy 0.3 kg
-
Brokuły 0.5 kg
-
Cebula 0.2 kg
-
Czosnek
-
Oliwa 0.1 l
-
Pieprz czarnyDo smaku
-
Pietruszka zielona 1.0 paczek
Podanie
-
Ser Parmezan tarty 0.1 kg
-
Skórki Pomidora Do Dekoracji