Składniki
Pasztet z soczewicy i pomidorów
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł291.94
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Pasztet:
Soczewica czerwona
/kg
250.0 g
0%
Ziele angielskie, roztarte
/szt.
4.0 szt.
0%
Liść laurowy, pokruszony
/szt.
2.0 szt.
0%
Olej (do smażenia)
/l
0.0 l
0%
Marchew, obrana
/kg
150.0 g
0%
Seler, obrany
/kg
60.0 g
0%
Pietruszka, korzeń obrana
/kg
60.0 g
0%
Czosnek, plasterki
/ząbki
3.0 ząbki
0%
Knorr Professional Primerba z pieczonej cebuli 0,34 kg
/kg
40.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
60.0 g
0%
Pomodori Secchi (pomidory suszone) Knorr Professional 0,75kg
/kg
120.0 g
0%
Pieprz czarny mielony, sól
/do smaku
0.0 do smaku
0%
Jaja
/szt.
4.0 szt.
0%
Piklowane warzywa:
Marchew, pietruszka korzeń, cebula czerwona, rzodkiewki, dynia
/g
600.0 g
0%
Marynata do warzyw:
Ocet winny biały
/l
250.0 ml
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Cukier
/kg
280.0 g
0%
Sól
/kg
60.0 g
0%
Ziele angielskie, rozgniecione
/szt.
8.0 szt.
0%
Liść laurowy, pokruszony
/szt.
2.0 szt.
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Dresing marchewkowy z ziołami:
Hellmann's Majonez do sałatek 5 l
/kg
200.0 g
0%
Sok z marchwi
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba włoska 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Pasztet:
-
Soczewica czerwona 250.0 g
-
Ziele angielskie, roztarte 4.0 szt.
-
Liść laurowy, pokruszony 2.0 szt.
-
Olej (do smażenia)
-
Marchew, obrana 150.0 g
-
Seler, obrany 60.0 g
-
Pietruszka, korzeń obrana 60.0 g
-
Czosnek, plasterki 3.0 ząbki
-
Pieprz czarny mielony, sól
-
Jaja 4.0 szt.
Piklowane warzywa:
-
Marchew, pietruszka korzeń, cebula czerwona, rzodkiewki, dynia 600.0 g
Marynata do warzyw:
-
Ocet winny biały 250.0 ml
-
Woda 1.0 l
-
Cukier 280.0 g
-
Sól 60.0 g
-
Ziele angielskie, rozgniecione 8.0 szt.
-
Liść laurowy, pokruszony 2.0 szt.
Dresing marchewkowy z ziołami:
-
Sok z marchwi 100.0 ml
-
Sól do smaku