Składniki
Pappardelle zapiekane z ratatouille, salami, oliwkami i mozzarellą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł564.4
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr Professional 2 kg
/kg
750.0 g
0%
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
200.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
30.0 g
0%
Pieczarki, pokrojone w plasterki
/g
200.0 g
0%
Oliwki zielone
/kg
200.0 g
0%
Salami
/kg
100.0 g
0%
Ratatouille Mieszanka warzywna Knorr Professional 2,5 kg
/kg
750.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Podanie
Bazylia świeża
/kg
20.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Ser mozarella
/kg
200.0 g
0%
Ser żółty mozarella lub cheddar
/kg
100.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Oliwa 50.0 ml
-
Cebula, kostka 200.0 g
-
Czosnek, posiekany 30.0 g
-
Pieczarki, pokrojone w plasterki 200.0 g
-
Oliwki zielone 200.0 g
-
Salami 100.0 g
Podanie
-
Bazylia świeża 20.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Ser mozarella 200.0 g
-
Ser żółty mozarella lub cheddar 100.0 g