Składniki
Mus z kurczaka na kruchym spodzie/ sos grzybowy/ karmelizowany borowik/ galaretka grzybowa
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł686.58
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mus z kurczaka
Udka z kurczaka, bez skóry
/kg
2.0 kg
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/
20.0 n/a
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Knorr Professional Primerba grzybowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
200.0 g
0%
Masło
/kg
200.0 g
0%
Śmietanka 36%
/l
100.0 ml
0%
Ciasto kruche
/kg
0.0 dg
0%
Ciasto kruche
/kg
350.0 g
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Kruszonka
Pietruszka zielona
/g
50.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
50.0 g
0%
Panko
/kg
50.0 g
0%
Galaretka grzybowa
Bulion grzybowy Knorr Professional 1kg
/kg
20.0 g
0%
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
100.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Agar
/kg
8.0 g
0%
Sos grzybowy
Woda
/l
1.0 l
0%
Wino białe wytrawne
/l
50.0 ml
0%
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
150.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mus z kurczaka
-
Udka z kurczaka, bez skóry 2.0 kg
-
Borowiki świeże lub mrożone 200.0 g
-
Masło 200.0 g
-
Śmietanka 36% 100.0 ml
-
Ciasto kruche
-
Ciasto kruche 350.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
Kruszonka
-
Pietruszka zielona 50.0 g
-
Ser Parmezan 50.0 g
-
Panko 50.0 g
Galaretka grzybowa
-
Borowiki świeże lub mrożone 100.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Agar 8.0 g
Sos grzybowy
-
Woda 1.0 l
-
Wino białe wytrawne 50.0 ml
-
Borowiki świeże lub mrożone 150.0 g