Składniki
Marchewkowa panna cotta z konfiturą z pomarańczy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Panna cotta
Sok z marchewki
/l
600.0 l
0%
Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg
150.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
400.0 ml
0%
Konfitura
Sok pomarańczowy
/l
200.0 ml
0%
Likier pomarańczowy
/l
30.0 ml
0%
Skrobia ziemniaczana
/kg
20.0 g
0%
Pomarańcze(kostka)
/g
500.0 g
0%
Sianko z marchewki
Marchew
/kg
306.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Panna cotta
-
Sok z marchewki 600.0 l
-
Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg 150.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 400.0 ml
Konfitura
-
Sok pomarańczowy 200.0 ml
-
Likier pomarańczowy 30.0 ml
-
Skrobia ziemniaczana 20.0 g
-
Pomarańcze(kostka) 500.0 g
Sianko z marchewki
-
Marchew 306.0 g