Składniki
Makaron z langustą, sosem ze skorupiaków i tartym suszonym żółtkiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Suszenie żółtek
Cukier
/kg
275.0 g
0%
Sól
/kg
375.0 g
0%
Żółtka duże
/cu
6.0 cu
0%
Sos ze skorupiaków
Masło
/kg
40.0 g
0%
Szalotka (brunoise)
/kg
180.0 g
0%
Pomidory (kostka)
/kg
200.0 g
0%
Koper włoski (półplasterki)
/kg
80.0 g
0%
Brandy (Eau-de-vie de vin)
/l
20.0 ml
0%
Rosół Jarzynowy 150 Ml
/
0.0
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
200.0 ml
0%
Pieprz, Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Fond z owoców morza w paście Knorr Professional 1 kg
/kg
15.0 g
0%
Makaron
Langusta świeża
/cu
30.0 cu
0%
Masło
/kg
0.0 g
0%
Linguine Z Atramentem Kałamarnicy Lub Mątwy 750 G
/
0.0
0%
Oliwa
/l
0.0 ml
0%
Podanie
Estragon świeży
/kg
15.0 g
0%
Trybula świeża
/kg
15.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Suszenie żółtek
-
Cukier 275.0 g
-
Sól 375.0 g
-
Żółtka duże 6.0 cu
Sos ze skorupiaków
-
Masło 40.0 g
-
Szalotka (brunoise) 180.0 g
-
Pomidory (kostka) 200.0 g
-
Koper włoski (półplasterki) 80.0 g
-
Brandy (Eau-de-vie de vin) 20.0 ml
-
Rosół Jarzynowy 150 Ml
-
Śmietanka wegetariańska 15% 200.0 ml
-
Pieprz, Cukier Do Smaku
Makaron
-
Langusta świeża 30.0 cu
-
Masło
-
Linguine Z Atramentem Kałamarnicy Lub Mątwy 750 G
-
Oliwa
Podanie
-
Estragon świeży 15.0 g
-
Trybula świeża 15.0 g