Składniki
Młody kogut / puree ziemniaczano-truflowe / sos gravy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1175.29
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Młody kogut
Młody kogut
/kg
2.5 kg
0%
Sól
/kg
25.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
3.0 g
0%
SOS
Wywar z pieczonych kości koguta
/l
500.0 ml
0%
Zasmażka jasna Knorr Professional 1kg
40.0 g
0%
PUREE ZIEMNIACZANO-TRUFLOWE
Woda
/l
1.0 l
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Pasta truflowa
/kg
30.0 g
0%
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
190.0 g
0%
DODATKI
Brokuł młody
/kg
400.0 g
0%
Marchew mini
/kg
120.0 g
0%
Cukinia żółta
/kg
150.0 g
0%
Cebula czerwona
/kg
70.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
2.0 g
0%
Oliwa truflowa
/l
50.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Młody kogut
-
Młody kogut 2.5 kg
-
Sól 25.0 g
-
Tymianek świeży 3.0 g
SOS
-
Wywar z pieczonych kości koguta 500.0 ml
-
Zasmażka jasna Knorr Professional 1kg 40.0 g
PUREE ZIEMNIACZANO-TRUFLOWE
-
Woda 1.0 l
-
Masło 50.0 g
-
Pasta truflowa 30.0 g
DODATKI
-
Brokuł młody 400.0 g
-
Marchew mini 120.0 g
-
Cukinia żółta 150.0 g
-
Cebula czerwona 70.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Tymianek świeży 2.0 g
-
Oliwa truflowa 50.0 ml