Składniki
Krem z zielonego groszku z przegrzebką i migdałami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2002.7
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Zupa
Pietruszka, korzeń
/kg
70.0 g
0%
Por
/kg
30.0 g
0%
Szalotka
/kg
80.0 g
0%
Masło
/kg
90.0 g
0%
Woda
/l
1000.0 ml
0%
Groszek zielony mrożony
/kg
700.0 g
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
30.0 g
0%
Żółtka
/cu
2.0 cu
0%
Śmietanka 30%
/l
100.0 ml
0%
Pianka z lecytyny
Mleko 3.2%
/l
250.0 ml
0%
Czosnek, posiekany
/główki
2.0 główki
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Lecytyna
/łyżeczka
0.5 łyżeczka
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Zupa
-
Pietruszka, korzeń 70.0 g
-
Por 30.0 g
-
Szalotka 80.0 g
-
Masło 90.0 g
-
Woda 1000.0 ml
-
Groszek zielony mrożony 700.0 g
-
Żółtka 2.0 cu
-
Śmietanka 30% 100.0 ml
Pianka z lecytyny
-
Mleko 3.2% 250.0 ml
-
Czosnek, posiekany 2.0 główki
-
Sól do smaku
-
Cukier Do Smaku
-
Lecytyna 0.5 łyżeczka