Składniki
Krem kurkowy/ wędzona śmietana/ olej rydzowy / puree w panko / boczniak
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł286.13
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Krem kurkowy
Cebula
/kg
100.0 g
0%
Marchew
/kg
200.0 g
0%
Pietruszka
/kg
200.0 g
0%
Seler
/kg
100.0 g
0%
Pieczarki
/kg
200.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
30.0 ml
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
10.0 ml
0%
![](https://www.unileverfoodsolutions.pl/dam/global-ufs/mcos/nee/poland/product/esencja-bulionu-warzywnego/Vegetable 450.jpg)
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
100.0 ml
0%
Wędzona śmietana
Kwaśna śmietana
/kg
250.0 g
0%
Esencja Dymna Knorr Professional 0,4 l
/l
15.0 ml
0%
![](https://www.unileverfoodsolutions.pl/dam/global-ufs/mcos/NEE/calcmenu/products/PL-products/packshots/knorr/esencja-dymna-knorr-professional-04-l/BOTTLE_CONTEMP_SMOKE (1).png)
Puree w panko
Ziemniaki
/kg
500.0 g
0%
Masło
/kg
60.0 g
0%
Sól
/kg
10.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
50.0 g
0%
Jajka
/szt.
2.0 szt.
0%
Panko
/kg
80.0 g
0%
Olej
/l
200.0 ml
0%
Boczniak
Boczniaki mikołajkowe
/kg
200.0 g
0%
Masło klarowane
/kg
50.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
50.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba grzybowa 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
![](https://www.unileverfoodsolutions.pl/dam/global-ufs/mcos/nee/poland/product/knorr-professional-primerba-grzybowa-0-34-kg/Mushroom.jpg)
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Podnie
Olej wędzony
/l
50.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Krem kurkowy
-
Cebula 100.0 g
-
Marchew 200.0 g
-
Pietruszka 200.0 g
-
Seler 100.0 g
-
Pieczarki 200.0 g
-
Wino białe wytrawne 30.0 ml
-
Woda 1.0 l
-
"Śmietanka" roślinna 30% 100.0 ml
Wędzona śmietana
-
Kwaśna śmietana 250.0 g
Puree w panko
-
Ziemniaki 500.0 g
-
Masło 60.0 g
-
Sól 10.0 g
-
Mąka pszenna 50.0 g
-
Jajka 2.0 szt.
-
Panko 80.0 g
-
Olej 200.0 ml
Boczniak
-
Boczniaki mikołajkowe 200.0 g
-
Masło klarowane 50.0 g
-
Wino białe wytrawne 50.0 ml
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
Podnie
-
Olej wędzony 50.0 ml