Składniki
Krem drobiowy z żółtym curry i wodorostami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Krem drobiowy
Kurczak cały
/kg
700.0 g
0%
Woda
/l
3000.0 ml
0%
Marchew
/kg
140.0 g
0%
Seler
/kg
130.0 g
0%
Pietruszka
/kg
70.0 g
0%
Por
/kg
40.0 g
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
30.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
60.0 g
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
100.0 ml
0%
Limonka
/cu
1.0 cu
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Mąka
/kg
40.0 g
0%
Masło
/kg
40.0 g
0%
Podanie
Wakame
/kg
50.0 g
0%
Mięso z kurczaka z wywaru
/kg
300.0 g
0%
Tłuszcz Do Głębokiego Smażenia
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Krem drobiowy
-
Kurczak cały 700.0 g
-
Woda 3000.0 ml
-
Marchew 140.0 g
-
Seler 130.0 g
-
Pietruszka 70.0 g
-
Por 40.0 g
-
Śmietanka wegetariańska 15% 100.0 ml
-
Limonka 1.0 cu
-
Sól do smaku
-
Cukier Do Smaku
-
Mąka 40.0 g
-
Masło 40.0 g
Podanie
-
Wakame 50.0 g
-
Mięso z kurczaka z wywaru 300.0 g
-
Tłuszcz Do Głębokiego Smażenia