Składniki
Karkówka sous-vide z kaszą burgul i grillowanymi warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Karkówka w solance:
Karkówka, oczyszczona
/kg
1600.0 g
0%
Woda
/l
1500.0 ml
0%
Sól
/kg
75.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
15.0 g
0%
Sos:
Sos pieczeniowy w paście Knorr 1,2 kg
/kg
60.0 g
0%
Woda
/l
500.0 ml
0%
Szalotka
/kg
50.0 g
0%
Czerwone wino wytrawne
/ml
50.0 ml
0%
Pasta truflowa
/kg
10.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Pieprz Czarny Do Smaku
/
0.0
0%
Warzywa:
Masło klarowane wegetariańskie
/l
20.0 ml
0%
Papryka żółta
/kg
300.0 g
0%
Papryka czerwona
/kg
300.0 g
0%
Cukinia
/kg
300.0 g
0%
Cebulki perłowe
/cu
200.0 cu
0%
Kasza:
Kasza bulgur
/kg
400.0 g
0%
Woda
/l
700.0 ml
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
20.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Masło
/kg
30.0 g
0%
Soczewica czarna, ugotowana
/kg
250.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Karkówka w solance:
-
Karkówka, oczyszczona 1600.0 g
-
Woda 1500.0 ml
-
Sól 75.0 g
Sos:
-
Woda 500.0 ml
-
Szalotka 50.0 g
-
Czerwone wino wytrawne 50.0 ml
-
Pasta truflowa 10.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Sól do smaku
-
Pieprz Czarny Do Smaku
Warzywa:
-
Masło klarowane wegetariańskie 20.0 ml
-
Papryka żółta 300.0 g
-
Papryka czerwona 300.0 g
-
Cukinia 300.0 g
-
Cebulki perłowe 200.0 cu
Kasza:
-
Kasza bulgur 400.0 g
-
Woda 700.0 ml
-
Masło 30.0 g
-
Soczewica czarna, ugotowana 250.0 g