Składniki
Kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Risotto
Oliwa Z Oliwek Do Smażenia
/
0.0
0%
Szalotka
/kg
60.0 g
0%
Czosnek
/ząbki
2.0 ząbki
0%
Ryż do risotto
/kg
400.0 g
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
60.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Woda
/l
1.0 l
0%
Kalafior
/kg
400.0 g
0%
Ser Parmezan tarty
/kg
40.0 g
0%
Żółtko sous-vide
Jaja
/cu
10.0 cu
0%
Sos drobiowy
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/l
20.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Woda
/l
200.0 ml
0%
Zasmażka ciemna Knorr 1kg
20.0 g
0%
Oliwa pietruszkowa
Nać pietruszki
/g
25.0 g
0%
Oliwa z oliwek
/ml
100.0 ml
0%
Smardze
Smardze
/kg
300.0 g
0%
Rama Culinesse Profi Do Smażenia
/
0.0
0%
Sól, pieprz czarny do smaku
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Risotto
-
Oliwa Z Oliwek Do Smażenia
-
Szalotka 60.0 g
-
Czosnek 2.0 ząbki
-
Ryż do risotto 400.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Kalafior 400.0 g
-
Ser Parmezan tarty 40.0 g
Żółtko sous-vide
-
Jaja 10.0 cu
Sos drobiowy
-
Woda 200.0 ml
-
Zasmażka ciemna Knorr 1kg 20.0 g
Oliwa pietruszkowa
-
Nać pietruszki 25.0 g
-
Oliwa z oliwek 100.0 ml
Smardze
-
Smardze 300.0 g
-
Rama Culinesse Profi Do Smażenia
-
Sól, pieprz czarny do smaku