Składniki
Jagnięcina/ pieczony ziemniak / puree selerowe / groszek z miętą / konfitowany czosnek
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł255.23
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Jagnięcy comber z kostką
/kg
1.8 kg
0%
Musztarda Dijon
/kg
80.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
35.0 g
0%
Mięta liść
/kg
20.0 g
0%
Panko
/kg
100.0 g
0%
Pietruszka zielona
/g
20.0 g
0%
Ziemniaki
/kg
1.0 kg
0%
Puree selerowe
Cebula
/kg
100.0 g
0%
Seler
/kg
800.0 g
0%
Masło
/kg
80.0 g
0%
Mleko
/l
300.0 ml
0%
Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
/kg
20.0 g
0%
Pieprz biały mielony
/kg
1.0 g
0%
Ser Mascarpone
/kg
100.0 g
0%
Demi Glace
Czerwone wino wytrawne
/ml
200.0 ml
0%
Woda
/l
400.0 ml
0%
Mięta liść
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Jagnięcy comber z kostką 1.8 kg
-
Musztarda Dijon 80.0 g
-
Mięta liść 20.0 g
-
Panko 100.0 g
-
Pietruszka zielona 20.0 g
-
Ziemniaki 1.0 kg
Puree selerowe
-
Cebula 100.0 g
-
Seler 800.0 g
-
Masło 80.0 g
-
Mleko 300.0 ml
-
Pieprz biały mielony 1.0 g
-
Ser Mascarpone 100.0 g
Demi Glace
-
Czerwone wino wytrawne 200.0 ml
-
Woda 400.0 ml
-
Mięta liść 10.0 g