Składniki
Involtini di sogliola di gamberetti – roladki z soli z krewetką na sosie cytrynowo-maślanym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Roladki
Sola - filet
/cu
15.0 cu
0%
Knorr Professional Marynata do ryb i owoców morza 0,7 kg
/kg
15.0 g
0%
Szparagi zielone
/cu
30.0 cu
0%
Krewetki Bez Pancerza 16/20 30 Szt.
/
0.0
0%
Szczypiorkowy olej infuzowany(do związania)
/pęczek
1.0 pęczek
0%
Oliwa
/l
30.0 ml
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Szalotka
/kg
100.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Cytryna
/cu
1.0 cu
0%
Sos
Sos cytrynowo-maślany Knorr 0,8 kg
/kg
70.0 g
0%
Woda
/l
300.0 ml
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
500.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Roladki
-
Sola - filet 15.0 cu
-
Szparagi zielone 30.0 cu
-
Krewetki Bez Pancerza 16/20 30 Szt.
-
Szczypiorkowy olej infuzowany(do związania) 1.0 pęczek
-
Oliwa 30.0 ml
-
Masło 50.0 g
-
Szalotka 100.0 g
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Cytryna 1.0 cu
Sos
-
Woda 300.0 ml
-
Śmietanka wegetariańska 15% 500.0 ml