Składniki
Gua bao – bułka na parze z duszonymi polikami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Poliki wołowe oczyszczone
/kg
1500.0 g
0%
Sól morska, gruba
/kg
7.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
/l
75.0 ml
0%
Cukier brązowy
/kg
15.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
30.0 g
0%
Przygotowanie polików
Olej
/l
30.0 ml
0%
Woda gorąca
/l
750.0 ml
0%
Knorr Pang Gang Pikantny sos z chili i pomidorami 1 l
/l
200.0 ml
0%
Imbir pokrojony w julienne
/kg
30.0 g
0%
Ciasto
Mąka pszenna
/kg
700.0 g
0%
Letnia woda
/l
350.0 ml
0%
Drożdże suszone
/kg
20.0 g
0%
Cukier
/kg
30.0 g
0%
Sól
/kg
7.0 g
0%
Podanie
Papryka zielona, oczyszczona
/kg
100.0 g
0%
Ogórek zielony (półksiężyce bez pestek)
/kg
150.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
50.0 g
0%
Cebula dymka, posiekana
/kg
50.0 g
0%
Orzechy ziemne
/kg
40.0 g
0%
Kolendra świeża
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Poliki wołowe oczyszczone 1500.0 g
-
Sól morska, gruba 7.0 g
-
Cukier brązowy 15.0 g
-
Czosnek, posiekany 30.0 g
Przygotowanie polików
-
Olej 30.0 ml
-
Woda gorąca 750.0 ml
-
Imbir pokrojony w julienne 30.0 g
Ciasto
-
Mąka pszenna 700.0 g
-
Letnia woda 350.0 ml
-
Drożdże suszone 20.0 g
-
Cukier 30.0 g
-
Sól 7.0 g
Podanie
-
Papryka zielona, oczyszczona 100.0 g
-
Ogórek zielony (półksiężyce bez pestek) 150.0 g
-
Seler naciowy 50.0 g
-
Cebula dymka, posiekana 50.0 g
-
Orzechy ziemne 40.0 g
-
Kolendra świeża 10.0 g