Menu

Składniki

+

Wołowina

Sos

Sałatka

Dodatki

  • Kapary 30.0 g
  • Cebula 40.0 g
  • Mąka ziemniaczana 30.0 g
  • ciabatta 2.0 szt.
  • Sałata frisee 80.0 g
  • Cebula czerwona piklowana, ćwiartki 50.0 g
  • Rzodkiewka 20.0 g

...

Przygotowanie

  1. Wołowina

    • Rostbef posyp Marynatą, a następnie natrzyj musztardą, olejem i rozmarynem. 
    • Odstaw na kilka godzin.
    • Piecz w temp. 135°C ok. 30 min, wystudź i pokrój w plastry na krajalnicy
  2. Sos

    • Szalotkę i kapary dodaj do zimnego Sosu Pieprzowego.
  3. Sałatka

    • Połówki pomidorków wymieszaj z Primerbą, oliwą i pokruszonymi pistacjami.
  4. Dodatki

    • Kapary usmaż na głębokim tłuszczu.
    • Krążki cebuli oprósz mąką i usmaż na głębokim oleju.
    • Ciabattę pokrój, zgrilluj i posmaruj sosem. Następnie ułóż sałatę, plastry wołowiny, krążki cebuli, kapary, piklowaną cebulę i rzodkiewkę
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza