Składniki
Grillowany pstrąg z sałatką z pieczonych pomidorów z tymiankiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Solanka
Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
/kg
25.0 g
0%
Sól
/kg
60.0 g
0%
Cukier
/kg
50.0 g
0%
Woda
/l
3.0 l
0%
Grillowany pstrąg
Pstrąg 10 szt.
/kg
3.5 kg
0%
Koper włoski
/kg
200.0 g
0%
Szalotka (piórka)
/kg
150.0 g
0%
Pietruszka zielona
/g
50.0 g
0%
Sól
/kg
10.0 g
0%
Sałatka z pieczonych pomidorów z tymiankiem
Pomidory
/szt.
10.0 szt.
0%
Oliwa
/l
70.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
30.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Cebula
/kg
40.0 g
0%
Pieczona cytryna
Cytryna
/szt.
5.0 szt.
0%
Podanie
Pieprz kolorowy grubo mielony
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Solanka
-
Sól 60.0 g
-
Cukier 50.0 g
-
Woda 3.0 l
Grillowany pstrąg
-
Pstrąg 10 szt. 3.5 kg
-
Koper włoski 200.0 g
-
Szalotka (piórka) 150.0 g
-
Pietruszka zielona 50.0 g
-
Sól 10.0 g
Sałatka z pieczonych pomidorów z tymiankiem
-
Pomidory 10.0 szt.
-
Oliwa 70.0 ml
-
Cebula 40.0 g
Pieczona cytryna
-
Cytryna 5.0 szt.
Podanie
-
Pieprz kolorowy grubo mielony 10.0 g