Składniki
Grillowany antrykot z batatami i miksem zielonych sałat z sosem paprykowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1.74
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Grillowany antrykot
Antrykot wołowy b/k
/kg
2.0 kg
0%
Knorr Przyprawa do grilla 100% naturalnych składników 0,25 kg
/kg
40.0 g
0%
Olej
/l
80.0 ml
0%
Bataty
Bataty
/kg
1.6 kg
0%
Sól do smaku
/g
0.0 g
0%
Rozmaryn świeży, posiekany do smaku
/kg
0.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Mix sałat
Knorr Sos sałatkowy paprykowy 100% naturalnych składników 0,5 kg
/kg
35.0 g
0%
Woda
/l
200.0 ml
0%
Ocet jabłkowy
/l
65.0 ml
0%
Olej
/l
65.0 ml
0%
Sałata masłowa
/kg
500.0 g
0%
Sałata rzymska
/kg
100.0 g
0%
Podanie
Cebula czerwona, grillowana
/szt.
5.0 szt.
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Grillowany antrykot
-
Antrykot wołowy b/k 2.0 kg
-
Knorr Przyprawa do grilla 100% naturalnych składników 0,25 kg 40.0 g
-
Olej 80.0 ml
Bataty
-
Bataty 1.6 kg
-
Sól do smaku
-
Rozmaryn świeży, posiekany do smaku
-
Olej 30.0 ml
Mix sałat
-
Knorr Sos sałatkowy paprykowy 100% naturalnych składników 0,5 kg 35.0 g
-
Woda 200.0 ml
-
Ocet jabłkowy 65.0 ml
-
Olej 65.0 ml
-
Sałata masłowa 500.0 g
-
Sałata rzymska 100.0 g
Podanie
-
Cebula czerwona, grillowana 5.0 szt.