Menu

Składniki

+

Paella

Dodatki

Podanie

  • Groszek zielony, zblanszowany 200.0 g
  • Zioła świeże do dekoracji

...

Przygotowanie

  1. Paella

    •  Szalotkę zasmaż na maśle do zarumienienia. Podlej białym winem i odparuj. 
    • Dosyp Makaron i podlewaj go wodą do ugotowania.
    • Dodaj pomidory Polparicca.
    • Dopraw Esencją, Fondem, czosnkiem, solą i pieprzem.
  2. Dodatki

    • Krewetki dopraw Delikatem do ryb. 
    • Antrykot wołowy pokrój w paski i dopraw Delikatem do mięs.
    • Makaron przełóż na patelnię lub blachę i zapiecz z krewetkami, antrykotem, tartym parmezanem i cukinią.
  3. Podanie

    • Danie udekoruj świeżymi ziołami i zblanszowanym zielonym groszkiem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza