Składniki
Grandine a'la paella surf and turf
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł763.16
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Paella
Makaron Grandine (Kuleczki) Knorr Professional 3 kg
/kg
1.0 kg
0%
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
600.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Fond z owoców morza w paście Knorr Professional 1 kg
/kg
50.0 g
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
50.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Szalotka
/kg
100.0 g
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Dodatki
Krewetki 16/20 (oczyszczone)
/kg
400.0 g
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
/kg
20.0 g
0%
Antrykot wołowy
/g
700.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
20.0 g
0%
Cukinia
/kg
300.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
100.0 g
0%
Podanie
Groszek zielony, zblanszowany
/kg
200.0 g
0%
Zioła świeże do dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Paella
-
Szalotka 100.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Masło 100.0 g
Dodatki
-
Krewetki 16/20 (oczyszczone) 400.0 g
-
Antrykot wołowy 700.0 g
-
Cukinia 300.0 g
-
Ser Parmezan 100.0 g
Podanie
-
Groszek zielony, zblanszowany 200.0 g
-
Zioła świeże do dekoracji