Składniki
Golonka z indyka z warzywami, sosem żurawinowym i gruszką
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Marynata
Sos sojowy
/l
40.0 ml
0%
Otarta skórka i sok z cytryny
/cu
1.0 cu
0%
Golonka z indyka
/cu
10.0 cu
0%
Pieczenie golonki
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym
/l
30.0 ml
0%
Warzywa
Marchew oczyszczona (słupki)
/kg
300.0 g
0%
Gruszki twarde (pokrojone w cząstki)
/kg
400.0 g
0%
Seler naciowy (słupki)
/kg
200.0 g
0%
Salsefia rozmrożona
/kg
300.0 g
0%
Miód
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
40.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Orzechy nerkowca
/kg
50.0 g
0%
Szałwia Swieża (3 Gałązki)
/
0.0
0%
Sos żurawinowy
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Sok żurawinowy
/l
250.0 ml
0%
Żurawina
/kg
100.0 g
0%
Chili Czerwone, Posiekane (1/2 Szt.)
/
0.0
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Sól, Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Zasmażka ciemna Knorr 1kg
20.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Marynata
-
Sos sojowy 40.0 ml
-
Otarta skórka i sok z cytryny 1.0 cu
-
Golonka z indyka 10.0 cu
Pieczenie golonki
-
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym 30.0 ml
Warzywa
-
Marchew oczyszczona (słupki) 300.0 g
-
Gruszki twarde (pokrojone w cząstki) 400.0 g
-
Seler naciowy (słupki) 200.0 g
-
Salsefia rozmrożona 300.0 g
-
Miód 50.0 g
-
Orzechy nerkowca 50.0 g
-
Szałwia Swieża (3 Gałązki)
Sos żurawinowy
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Sok żurawinowy 250.0 ml
-
Żurawina 100.0 g
-
Chili Czerwone, Posiekane (1/2 Szt.)
-
Masło 50.0 g
-
Sól, Cukier Do Smaku
-
Zasmażka ciemna Knorr 1kg 20.0 g