Składniki
Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł336.2
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Sól - 8% Wagi Mięsa
/
0.0
0%
Woda Do Przykrycia
/
0.0
0%
Cukier
/kg
30.0 g
0%
Golonka
/cu
10.0 cu
0%
Kminek
/kg
3.0 g
0%
Jałowiec
/kg
2.0 g
0%
Papryka mielona
/kg
5.0 g
0%
Pieprz czarny rozgnieciony
/kg
2.0 g
0%
Olej
/l
100.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
200.0 g
0%
Mini marchewka
/kg
300.0 g
0%
Korzeń pietruszki
/kg
300.0 g
0%
Czosnek
/kg
53.0 g
0%
Czosnek, Ziele Angielskie, Liść Laurowy
/
0.0
0%
Piwo
/l
1.5 l
0%
Purée ziemniaczano-chrzanowe
Masło
/kg
70.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
90.0 g
0%
Chrzan
/kg
100.0 g
0%
Śmietanka wegetariańska 15%
/l
200.0 ml
0%
Woda
/l
800.0 ml
0%
Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
/kg
230.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Sól - 8% Wagi Mięsa
-
Woda Do Przykrycia
-
Cukier 30.0 g
-
Golonka 10.0 cu
-
Kminek 3.0 g
-
Jałowiec 2.0 g
-
Papryka mielona 5.0 g
-
Pieprz czarny rozgnieciony 2.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Cebula, kostka 200.0 g
-
Mini marchewka 300.0 g
-
Korzeń pietruszki 300.0 g
-
Czosnek 53.0 g
-
Czosnek, Ziele Angielskie, Liść Laurowy
-
Piwo 1.5 l
Purée ziemniaczano-chrzanowe
-
Masło 70.0 g
-
Cebula, kostka 90.0 g
-
Chrzan 100.0 g
-
Śmietanka wegetariańska 15% 200.0 ml
-
Woda 800.0 ml