Menu

Składniki

+

Glazurowane żeberka

Sałatka z ogórka


...

Przygotowanie

  1. Glazurowane żeberka

    • Żeberka posyp z dwóch stron Delikatem, włóż do worka wakum, zamknij. Wstaw do pieca na 8 godzin na parowanie w temp. 84°C. 
    • Worki przełóż do wody z lodem. 
    • Zimne żeberka obetrzyj z sosu, pokrój, obtocz w skrobi i smaż na głębokim tłuszczu w temp. 170°C do mocnego zrumienienia. 
    • Przełóż na patelnię, wlej sos Teriyaki i glazuruj. 
    • Podawaj posypane sezamem, kolendrą i papryczką chili.
  2. Sałatka z ogórka

    • Ogórki pokrój w plastry po skosie, wymieszaj z Sosem ogrodowym, olejem, papryką, octem, sezamem, dopraw solą i cukrem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza