Składniki
Gazpacho
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2503.2
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gazpacho:
Pomodori pelati (pomidory w całości bez skórki) Knorr
/kg
1800.0 g
0%
Woda
/l
200.0 ml
0%
Razowy chleb
/kg
100.0 g
0%
Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Ocet winny czerwony
/l
30.0 ml
0%
Oliwa z oliwek
/ml
100.0 ml
0%
Czosnek, roztarty z solą
/kg
10.0 g
0%
Sok z limonki
/l
20.0 ml
0%
Cukier
/kg
20.0 g
0%
Chili mielone
/kg
1.0 g
0%
Sól do smaku
/g
0.0 g
0%
Dodatki:
Oliwki czarne
/g
50.0 g
0%
Ogórki zielone
/g
100.0 g
0%
Seler naciowy (obrany z włókien)
/g
50.0 g
0%
Cebula czerwona
/g
50.0 g
0%
Szczypior
/g
5.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gazpacho:
-
Pomodori pelati (pomidory w całości bez skórki) Knorr 1800.0 g
-
Woda 200.0 ml
-
Razowy chleb 100.0 g
-
Ocet winny czerwony 30.0 ml
-
Oliwa z oliwek 100.0 ml
-
Czosnek, roztarty z solą 10.0 g
-
Sok z limonki 20.0 ml
-
Cukier 20.0 g
-
Chili mielone 1.0 g
-
Sól do smaku
Dodatki:
-
Oliwki czarne 50.0 g
-
Ogórki zielone 100.0 g
-
Seler naciowy (obrany z włókien) 50.0 g
-
Cebula czerwona 50.0 g
-
Szczypior 5.0 g