Menu

Składniki

+

Gazpacho

Dodatki

  • Seler naciowy 50.0 g
  • Ogórek zielony 100.0 g

Przygotowanie

  1. Gazpacho

    • 100 g arbuza pokrój w drobną kostkę. 
    • Pozostałego arbuza zmiksuj i przetrzyj przez sito z grubymi oczkami usuwając pestki. 
    • Tomato Pronto lekko zmiksuj, wymieszaj z przetartym arbuzem. 
    • Dodaj sok z limonek, oliwę, ocet, 10 g posiekanej kolendry, bardzo drobno posiekane chili, pieprz i sól do smaku. 
    • Całość wymieszaj i odstaw do lodówki.
  2. Dodatki

    • Seler naciowy i ogórka pokrój w drobną kostkę, wymieszaj z 100 g wcześniej pokrojonego arbuza i z 10 g kolendry.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza