Składniki
Gęsie pipki - czyli duszone gęsie żołądki
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł131.1
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gęsie pipki
Żołądki gęsie
/kg
1.2 kg
0%
Sól
/kg
10.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Smalec
/kg
30.0 g
0%
Ziele angielskie
/kg
1.0 g
0%
Jałowiec
/kg
10.0 g
0%
Wino czerwone
/l
200.0 ml
0%
Woda
/l
1.5 l
0%
Marchew
/kg
400.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
120.0 g
0%
Cukinia
/kg
130.0 g
0%
Boczniaki
/kg
130.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Rozmaryn świeży
/kg
5.0 g
0%
Kasza pęczak
Cebula
/kg
50.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Kasza pęczak
/kg
300.0 g
0%
Woda
/l
500.0 ml
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
15.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Dynia
/kg
150.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
5.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gęsie pipki
-
Żołądki gęsie 1.2 kg
-
Sól 10.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
-
Smalec 30.0 g
-
Ziele angielskie 1.0 g
-
Jałowiec 10.0 g
-
Wino czerwone 200.0 ml
-
Woda 1.5 l
-
Marchew 400.0 g
-
Seler naciowy 120.0 g
-
Cukinia 130.0 g
-
Boczniaki 130.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Rozmaryn świeży 5.0 g
Kasza pęczak
-
Cebula 50.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Kasza pęczak 300.0 g
-
Woda 500.0 ml
-
Dynia 150.0 g
-
Tymianek świeży 5.0 g