Składniki
Fondant czekoladowy ze świeżymi owocami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł353.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Fondant
Masło
/kg
0.24 kg
0%
Kakao
/g
20.0 g
0%
Czekolada gorzka
/kg
200.0 g
0%
Żółtka
/cu
4.0 cu
0%
Jaja
/cu
4.0 cu
0%
Cukier
/kg
200.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
200.0 g
0%
Podanie
Maliny
/kg
150.0 g
0%
Truskawki
/kg
150.0 g
0%
Borówki
/kg
150.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Fondant
-
Masło 0.24 kg
-
Kakao 20.0 g
-
Czekolada gorzka 200.0 g
-
Żółtka 4.0 cu
-
Jaja 4.0 cu
-
Cukier 200.0 g
-
Mąka pszenna 200.0 g
Podanie
-
Maliny 150.0 g
-
Truskawki 150.0 g
-
Borówki 150.0 g