Składniki
Filet z kurczaka w panko z jabłkowym chutneyem z żółtym curry
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł353.66
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Kurczak
Kurczak
/kg
1.2 kg
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do drobiu 0,6 kg
/kg
30.0 g
0%
Woda gazowana
/l
500.0 ml
0%
Jaja
/cu
1.0 cu
0%
Mąka
/kg
350.0 g
0%
Skrobia kukurydziana
/kg
100.0 g
0%
Proszek do pieczenia
/kg
5.0 g
0%
Chili w proszku
/kg
2.0 g
0%
Sól
/kg
0.0 g
0%
Panko
/kg
250.0 g
0%
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym
/l
150.0 ml
0%
Chutney
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Ocet
/l
150.0 ml
0%
Imbir
/kg
50.0 g
0%
Jabłka (obrane)
/kg
500.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
20.0 g
0%
Limonka
/cu
1.0 cu
0%
Podanie
Kolendra Listki Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Kurczak
-
Kurczak 1.2 kg
-
Woda gazowana 500.0 ml
-
Jaja 1.0 cu
-
Mąka 350.0 g
-
Skrobia kukurydziana 100.0 g
-
Proszek do pieczenia 5.0 g
-
Chili w proszku 2.0 g
-
Sól
-
Panko 250.0 g
-
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym 150.0 ml
Chutney
-
Cukier 100.0 g
-
Ocet 150.0 ml
-
Imbir 50.0 g
-
Jabłka (obrane) 500.0 g
-
Limonka 1.0 cu
Podanie
-
Kolendra Listki Do Dekoracji