Składniki
Filet z kurczaka faszerowany grzybami / puree z topinamburu / sos pieprzowy / smażona sałata rzymska
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł777.17
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Filet z kurczaka faszerowany grzybami
Olej
/l
50.0 ml
0%
Cebula
/kg
100.0 g
0%
Czosnek
/kg
5.0 g
0%
Mięso mielone z kurczaka
/kg
500.0 g
0%
Kurczak
/kg
1.3 kg
0%
Podgrzybek mrożony
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Primerba grzybowa 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Knorr Professional Delikat Przyprawa do drobiu 0,6 kg
/kg
20.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
3.0 g
0%
Puree z topinamburu
Topinambur
/kg
1.3 kg
0%
Masło
/kg
200.0 g
0%
Sól
/kg
0.0 kg
0%
Pieprz czarny mielony
/
0.0 n/a
0%
Sos pieprzowy
Woda
/l
500.0 ml
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
10.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
200.0 ml
0%
Pieprz czerwony w ziarnach
/kg
2.0 g
0%
Pieprz zielony
/kg
30.0 g
0%
Zasmażka jasna Knorr Professional 1kg
50.0 g
0%
Smażona sałata rzymska
Sałata rzymska mini
/szt.
5.0 szt.
0%
Aroma Mix maślano-ziołowy Knorr 1,1 kg
/kg
20.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Filet z kurczaka faszerowany grzybami
-
Olej 50.0 ml
-
Cebula 100.0 g
-
Czosnek 5.0 g
-
Mięso mielone z kurczaka 500.0 g
-
Kurczak 1.3 kg
-
Podgrzybek mrożony 200.0 g
-
Tymianek świeży 3.0 g
Puree z topinamburu
-
Topinambur 1.3 kg
-
Masło 200.0 g
-
Sól
-
Pieprz czarny mielony
Sos pieprzowy
-
Woda 500.0 ml
-
Śmietanka 30% 200.0 ml
-
Pieprz czerwony w ziarnach 2.0 g
-
Pieprz zielony 30.0 g
-
Zasmażka jasna Knorr Professional 1kg 50.0 g
Smażona sałata rzymska
-
Sałata rzymska mini 5.0 szt.