Składniki
Fasolka szparagowa ze złocistą bułką
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Fasolka szparagowa zielona (cała mrożona)
/kg
1500.0 g
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Bułka tarta
/kg
20.0 g
0%
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg
/kg
20.0 g
0%
Olej
/l
20.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Fasolka szparagowa zielona (cała mrożona) 1500.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Bułka tarta 20.0 g
-
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg 20.0 g
-
Olej 20.0 ml