Składniki
Dorsz z purée z zielonego groszku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Purée z zielonego groszku
Groszek zielony mrożony
/kg
400.0 g
0%
Masło
/kg
60.0 g
0%
Sok z cytryny świeży
/l
6.0 ml
0%
Szczypiorkowy olej infuzowany
/kg
6.0 g
0%
Oliwa z oliwek kilka kropli
/ml
0.0 ml
0%
Pietruszka
/kg
6.0 g
0%
Estragon świeży
/kg
3.0 g
0%
Sos miętowy
Bulion rybny
/l
300.0 ml
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Mięta liść
/kg
75.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
100.0 ml
0%
Chipsy
Ziemniaki
/cu
1.0 cu
0%
Dorsz
Dorsz filet
/kg
600.0 g
0%
Podanie
Marynowany Ogórek
/
0.0
0%
Romanesco
/kg
0.0 g
0%
Brokuły
/kg
0.0 g
0%
Rzodkiewka
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Purée z zielonego groszku
-
Groszek zielony mrożony 400.0 g
-
Masło 60.0 g
-
Sok z cytryny świeży 6.0 ml
-
Szczypiorkowy olej infuzowany 6.0 g
-
Oliwa z oliwek kilka kropli
-
Pietruszka 6.0 g
-
Estragon świeży 3.0 g
Sos miętowy
-
Bulion rybny 300.0 ml
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Mięta liść 75.0 g
-
Śmietanka 30% 100.0 ml
Chipsy
-
Ziemniaki 1.0 cu
Dorsz
-
Dorsz filet 600.0 g
Podanie
-
Marynowany Ogórek
-
Romanesco
-
Brokuły
-
Rzodkiewka