Składniki
Dekonstrukcja Mille feuille / Panna Cotta / mascarpone / sos malinowy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł621.38
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ciasto
Ciasto francuskie
/szt.
1.0 szt.
0%
Krem
Mleko
/l
250.0 ml
0%
Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg
130.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
500.0 ml
0%
Ser Mascarpone
/kg
350.0 g
0%
Sos malinowy
Maliny
/kg
300.0 g
0%
Cukier puder
/kg
80.0 g
0%
Podanie
Truskawki
/kg
250.0 g
0%
Borówki
/kg
200.0 g
0%
Maliny
/kg
100.0 g
0%
Czerwone porzeczki
/kg
100.0 g
0%
Mięta liść
/kg
0.0 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ciasto
-
Ciasto francuskie 1.0 szt.
Krem
-
Mleko 250.0 ml
-
Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg 130.0 g
-
Śmietanka 30% 500.0 ml
-
Ser Mascarpone 350.0 g
Sos malinowy
-
Maliny 300.0 g
-
Cukier puder 80.0 g
Podanie
-
Truskawki 250.0 g
-
Borówki 200.0 g
-
Maliny 100.0 g
-
Czerwone porzeczki 100.0 g
-
Mięta liść