Składniki
Czerwone curry z wołowiną
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł10155.46
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Olej
/l
60.0 ml
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
100.0 g
0%
Concentrato di pomodoro (koncentrat pomidorowy 28%-30%) Knorr Professional 0,8kg
/kg
100.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Woda
/l
1300.0 ml
0%
Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg
/kg
225.0 g
0%
Cukier
/kg
60.0 g
0%
Sos rybny
/l
30.0 ml
0%
Wołowina b/k
/kg
1200.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
200.0 g
0%
Pomidory koktajlowe
/kg
400.0 g
0%
Sok z limonki
/l
60.0 ml
0%
Podanie
Ryż jaśminowy
/kg
1000.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Olej 60.0 ml
-
Woda 1300.0 ml
-
Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg 225.0 g
-
Cukier 60.0 g
-
Sos rybny 30.0 ml
-
Wołowina b/k 1200.0 g
-
Groszek cukrowy 200.0 g
-
Pomidory koktajlowe 400.0 g
-
Sok z limonki 60.0 ml
Podanie
-
Ryż jaśminowy 1000.0 g