Składniki
Curry z kaczką, groszkiem cukrowym, dynią i boczniakami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł520.02
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Filet z kaczki
Zimna woda
/l
3.0 l
0%
Sól
/kg
0.3 kg
0%
Filet z kaczki
/kg
1.0 kg
0%
Mleko kokosowe
/l
0.5 l
0%
Curry
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
0.18 kg
0%
Concentrato di pomodoro (koncentrat pomidorowy 28%-30%) Knorr Professional 0,8kg
/kg
0.1 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Woda
/l
0.8 l
0%
Imbir (tarty)
/kg
0.03 kg
0%
Cukier brązowy
/kg
0.05 kg
0%
Olej
/l
0.1 l
0%
Sos rybny
/l
0.1 l
0%
Sok z limonki
/l
0.0 l
0%
Liście kafiru
/szt.
4.0 szt.
0%
Dynia piżmowa, oczyszczona, duża kostka
/kg
0.8 kg
0%
Boczniaki, pokrojone na kawałki
/kg
0.2 kg
0%
Groszek cukrowy
/kg
0.2 kg
0%
Sól do smaku
/g
0.0 g
0%
Podanie
Kolendra świeża
/kg
0.012 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Filet z kaczki
-
Zimna woda 3.0 l
-
Sól 0.3 kg
-
Filet z kaczki 1.0 kg
-
Mleko kokosowe 0.5 l
Curry
-
Woda 0.8 l
-
Imbir (tarty) 0.03 kg
-
Cukier brązowy 0.05 kg
-
Olej 0.1 l
-
Sos rybny 0.1 l
-
Sok z limonki
-
Liście kafiru 4.0 szt.
-
Dynia piżmowa, oczyszczona, duża kostka 0.8 kg
-
Boczniaki, pokrojone na kawałki 0.2 kg
-
Groszek cukrowy 0.2 kg
-
Sól do smaku
Podanie
-
Kolendra świeża 0.012 kg